dilluns, 7 de desembre del 2009

Irracional

"El arzobispo de Valencia cree que no se puede comparar el aborto con los abusos a menores"

Reitere el tema, però és que em sembla increïble. Cliqueu sobre el titular superior per a accedir a l'article publicat hui al Diario Información.
Són totalment irracionals les afirmacions de l'arquebisbe de València: "Es muy distinto quitar la vida a alguien que abusar de alguien, del que no hay derecho a abusar, naturalmente, pero no le quitas la vida".

3 comentaris:

  1. Caram! He arribat després d'un pont i em trove al meu blog un senyor comentari que em ve gran!
    Moltíssimes gràcies per tot el que has dit! Sincerament, no crec que mereisca tant, al cap i a la fí sols escric el que s'hem passa pél cap intentant buscar-li la volta de torca que el faja (lleugerament) literari/bonic. Però comentaris com el teu sempre animen a continuar, fins i tot m'has tret els colors! xd

    Respecte de la notícia d'aquesta entrada: sense comentaris. El metge m'ha dit que tinc la tensió alta i no em creu que és de llegir el ABC, El Mundo i La Razón buscant faltes d'ortografía (i descobrint que aquestos periòdis són una falta en sí mateix!)

    Be, demà ens vegem a classe! :)
    I moltíssimes gràcies novament!

    ResponElimina
  2. De res, de veritat que tens una vena literària molt bona.

    Respecte al que dius del metge, si vols jo vaig i li ho confirme, perquè des que llig eixos periòdics que visc en un malestar major. buu!!em posen negra.

    :)

    ResponElimina
  3. ...

    Em sembla desesperant i alhora prou previsible per part del sector catòlic el que diu l'arquebisbe. I això és el més trist de tot; la hipocresia que se'n desprén de les paraules és el cim de l'estupidesa.

    M'ha agradat descobrir el teu blog, tens un espai interessant, et seguiré. :)

    ResponElimina