dilluns, 10 d’agost del 2009

Canvie de bloc

Aquest és el meu nou blog, aquesta vegada fet a través de blogspot. Les raons: per a que voleu que vos explique, supose que la meua manca de coneixement informàtics i la poca destressa m'han fet perdre la paciència a wordpress, i he decidit provar per ací. A vorem. Em fa pena pel fum d'entrades que portava acumulades al blog, i moltes de les quals rellegia a menut, però tal vegada podré fer alguna cosa per penjar-les per ací.
No sé si ha sigut casualitat, però hui també plou, com el dia que em vaig decidir a crear-me un blog per primera vegada. Per això no li canvie el títol, perquè pense que la pluja m'inspira molt. La pluja de hui és diferent: aquella era una pluja de gener (que reconec no recordar) i la d'ara és una pluja d'estiu, que molta falta feia.
Sense més, espere que participeu a aquest blog tant com a l'altre i que pugueu passar algun ratet amè de lectura.

3 comentaris:

  1. vaja, finalment has vingut açí eh! XDD trankila que de segur que entendras tot bé... si ho entenc jo.. xDDD

    bonica casualitat la de la pluja

    ResponElimina
  2. Xe, l´altre m´agradava molt. Tenia un decoradet molt fresc i familiar. Espere que seguisques en la mateixa línia i continues delectant-nos amb els teus escrits.

    Salut, Laieta.

    ResponElimina
  3. Ja, la veritat és que el formato i la decoració de l'altre estaven molt bé, però em barallava amb ell molt a menut...aixina que...
    I si, tractaré de seguir igual

    ResponElimina