divendres, 27 de novembre del 2009

Hipocresia

L’home de blanc és un hipòcrita. Arreu del món es conta una història singular en la qual s’explica que fa anys un home de colors lluents que vivia (i viu) al cel va fer coses inexplicables i que un altre home de colors bruts, l’enviat del celeste a la terra, va ser coses molt bones. D’aquest últim en va nàixer una religió amb molt bones finalitats, com la d’ajudar al germà, ser humil i ser respectuós. L’home de blanc és, en l’actualitat, el màxim representat de la religió que va nàixer a partir de l’home de color lluents i l’home de colors bruts. L’home de blanc viu a un palau luxós situat a una gran ciutat, està dotat d’objectes dissenyats específicament per a ell i té a milers de persones al seu servei. L’home de blanc no és, doncs, per a res humil. L’home de blanc accepta, indirectament, la submissió de les dones, les quals, segons la història que es conta arreu del món, van arribar al món des de la costella d’un home sense colors. L’home de blanc no és, doncs, respectuós.

L’any vinent l’home de blanc visitarà Espanya i la seua estància al país constarà milers i milers d’euros. Mentrestant, centenars d’homes de negre representants de dita religió són acusats d'abusar de xiquets de tots els colors, i milers de persones es pregunten com podran arribar al mes que ve si no tenen ni per rosegar pa dur. Però tant se val, l’home de blanc vindrà igualment, coste el que coste i diguen el que diguen. Si l’home de colors bruts alçara el cap es tornaria a morir al comprovar el gran gir que han patit els seus principis. Quina quantitat d’humilitat i germanor es respira pel món!!

5 comentaris:

  1. De la visita de l'home de blanc ja se'n podria fer càrrec la COPE, o si no que es quede a la seua "humil barraca", perquè total, ja sabem el que dirà en estar ací: "Tots els qui donen suport a l'avortament no podran comulgar, ja que viuen en pecat". Només de pensar-ho estic tremolant...

    Per cert, eres un poc copiona, no? (ho dic pel nom dels teus personatges)

    ResponElimina
  2. És el que té llegir els llibres que em recomanes...

    ResponElimina
  3. Molt ben exposat!!!! Aci et deixe unes ressenyes per a vorere un documental dels abusos sexuals de l'esglesia.
    1. entres a tu tv.
    2. busques vsg71.
    3. Clica on posa vsg71 i ja el pots vorer.

    ResponElimina
  4. l'home de blanc es un home i per tant té vicis i virtuts.. com a tal som propensos a la corrupciò moral..es el problema d'identificar valors tan importants(com els que promulguen la majoria de religions) en una simple figura humana..i més encara si s'estableix com a un sistema que fundamenta/beneficia directament al seu representant en la terra..

    ResponElimina